AFİDER’İN YENİ DERNEK MERKEZİ GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE AÇILDI!
Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (AFİDER) yeni dernek merkezini Selçuk Yula Caddesi’nde hizmete açtı. AFİDER Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Samancı ve dernek yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğini üstlendiği açılış törenine Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Şansal ve Ertuğrul Eren Ergen, kulübün eski yöneticileri Hakan Safi ve Hakan Bilal Kutlualp, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ile dernek başkanları, yöneticiler, çok sayıda davetli ve Fenerbahçeli iş insanları katıldı.
Ankara’nın önde gelen bürokrasi ve STK temsilcilerinin yoğun katılım gösterdiği organizasyon, kokteyl ve trio müzik dinletisi ile başladı. AFİDER’in tanıtım filminin gösterilmesinin ardından AFİDER Başkanı Kadri Coşkun Samancı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.
AFİDER Başkanı Samancı konuşmasında göreve geldikleri günden itibaren en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek Başkan Saran’a ve tüm katılımcılara bu özel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
Başkan Saran ise konuşmasında dernek yöneticilerini tebrik ederek, “Fenerbahçe’nin büyüklüğü sizin gibi dernekler sayesinde oluyor. Sizin gibi iyi niyetli, taşın altına elini koyan, Fenerbahçe’yi gerçekten gönülden, karşılıksız seven insanlar oldukça biz bu birlik beraberliği sağlayacağız” dedi.
AFİDER Yönetim Kurulu Başkanı Samancı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu’na günün anısına tespih takdim etti.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi, AFİDER Başkanı Coşkun Samancı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, ATO Başkanı Gürsel Baran ve AFİDER Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla kesilerek yeni dernek merkezi resmen hizmete açıldı.




