Ankara Life Dergisi

Astrolog Gülen Çiçek GÜNEŞ VE AY TUTULMASI

GÜNEŞ TUTULMASINDA BUÇLARI NELER BEKLİYOR ?
Bu yılın ikinci güneş tutulması 25 Ekim’de Akrep burcunun 2 derecesinde gerçekleşti. Hayatlarımızı öncesinden ve sonrasından etkilemeye başlamak üzere altı ay boyunca bu tutulmanın etkisi altında kalıyoruz. Bu etkiler gerek dünyada gerek ülkemizde gerekse bireysel etkiler olarak kendini gösterir. Ancak bireysel olarak doğum haritanızdaki gezegenler, dereceler ve açılara göre iyi ya da kötü etkileri taşır.
Koç ve Yükselen Koç Burcu : Bu tutulma ile para ve başkalarının parasından gelecek kaynaklar sizi etkileyebilir. Nafaka, miras, bankalar, kredi ve borçlar konusunda yeni gelişmeler olabilir. Ancak negatif düşüncelerden arınmanız gerekecek. Kıtlık bilincinden kurtulmanız gerekiyor. Eksi bakiyeler temizlenebilir. Ancak bunları bir düzene sokmanız gerekecek. Tutulma güvenli adımlar atmanızı size öneriyor, acele etmeyin. Yavaş ve emin adımlar atın. Aşkta akrep tutulmasından dolayı ilişkilerinizde krizler yaşayabilirsiniz. Güney ay düğümü bu tutulmada size karmik etkisi gösterebilir. Maskeler düşerek gerçekler ortaya çıkabilir ve tekamülünüzde yol alabilirsiniz. Tutulma haritanızın 8. evinde gerçekleştiği için ökült, meta fizik, psikoloji gibi konulara merak salabilirsiniz.
Boğa ve Yükselen Boğa Burcu : Bu tutulma sizin ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğiniz ya da partneriniz ile ilgili konularda kendini gösterebilir. Uzun soluklu bir ilişki sonlanabilir. Tutulma akrep burcunda gerçekleştiğinden burada bulunan karmik gösterge olan Güney Ay Düğümü karmik olarak etkisini gösterebilir. Bu olayların neden tekrar tekrar karşınıza geldiğini anlamaya başlayabilirsiniz. Bu dönem eş ya da partnerinizle ilgili kıskançlıklar karşılıklı gündeme gelebilir. Manipülasyonlar çoğalabilir. Gizli saklı ilişkiler ortaya çıkabilir. Düşmanlarınız gizliyken açığa çıkabilir. Kadın düşmanlara özellikle dikkat edin ve enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Yeni ilişkilerde söz konusu olabilir. Sabit bakış açınızı değiştirin. Ortaklıklarda kâr elde edebilirsiniz. Ancak tutulma dönemlerinde yeni bir ortaklık yapmayın. İşte bu gelişmelerle birlikte bütün olumsuz durumları pozitife dönüştürebilir ve motivasyonunuzu arttırabilirsiniz.
İkizler ve Yükselen İkizler Burcu : Bu tutulma günlük rutin işleriniz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili olabilir. Diyetle ya da sağlığınızla ilgili tetkikler yaptırarak bu güne kadar ihmal ettiğiniz sağlığınızı artık koruma altına almaya başlayabilirsiniz. Düzenli bir yaşantıya geçmeniz gerekiyor. Bedeninizi ve bilinç altınızı arındırın. Yoga, pilates ve meditasyon iyi gelebilir. İşiniz eğer kendi işiniz ise bu işle ilgili değişiklikler yapmak sizi yenileyebilir. Eleman değiştirebilirsiniz, taşınabilirsiniz. Başkasının yanında çalışıyorsanız iş değişikliği yapabilirsiniz. Venüs bu evinizde olduğu için kediniz varsa sizi şifalandırabilir. Yoksa bir kedi ya da bir evcil hayvan edinebilirsiniz. Aniden gizli düşmanlarınızın bir hamlesiyle karşılaşabilirsiniz. Zihniniz bir ileri bir geri hızlı ve yavaş hareket edebilir ve bu biraz zihin karışıklığı yaratabilir. Yavaş düşünmeye gayret edin. Emin adımlarla ilerleyin.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu : Bu tutulma sizin aşk, hobiler, eğlence, çocuklar, yaratıcılık, sahne, finansal yatırımlar ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Çocuğunuz veya kendi istekleriniz için biraz fazla para harcayabilirsiniz. Riskli yatırımlardan gelirler de elde edebilirsiniz. Tutulmanın etkisi annelik de getirebilir. Ya da çocuklarla ilgili sorumluluklarınızı arttırabilir. Bu tutulmada rol oynayan Güney Ay Düğümü ruh eşinizle sizi bir araya getirebilir ya da karmik olaylar yaşayabilirsiniz. Geçmişten buraya ne getirdiğinizin farkına varabilirsiniz. Sahte aşklar bitip yerine yenisi gelebilir. Sosyal ortamlarda yeni projeler gerçekleştirebilir, hobileriniz ile yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Aşkta kıskançlıklar olabilir. Şüpheler sizi aşağıya çekebilir. Akrebin etkisi, aşk ilişkilerinizde kriz yaratabilir. Siz de arınmaya bakın. Yeni başlangıçlar bu arınmanın etkisiyle sizi canlandırabilir.
Aslan ve Yükselen Aslan Burcu : Bu tutulma ev, aile, yuva, vatan ve atalarla ilgili konularınızı etkileyebilir. Taşınabilir, ev alabilir, ev satabilir, ülke değiştirebilir veya evde tadilat yaptırabilirsiniz. Güney ay düğümünün bu evde olması nedeniyle atalarla ilgili karmik bağlantılar kurmayla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Atalardan gelen karmik travmalarla belki bu dönem affedici olabilir, geçmişle bağlarınızı kesebilirsiniz. Bekarsanız yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Derindeki karmalarla olmanız gerektiği yerleri keşfedebilirsiniz ve artık ait olduğunuz yeri bulabilirsiniz. Bu süreçte evden çalışmada gündeme gelebilir.
Başak ve Yükselen Başak Burcu : Bu tutulma kardeşler, yakın çevre akrabalar, komşular, kuzenler, iletişim, kısa seyahatler, eğitimler, ticaret, sözleşmeler gibi konuları kapsayabilir. Kardeşler ya da kuzenlerle aranızdaki gerginlikleri düzeltebilir, barış sağlayabilirsiniz. Yeni eğitimler, yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Bir kitap yazmaya başlayabilirsiniz. Akademik konularda başarı gelebilir ya da yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Medyadan faydalanarak yeni gündemleriniz ve başarılarınız olabilir. Tutulma zamanlarında obsesif takıntılar gelişebilir. Sözleşmelerle başarılı işlere imza atabilirsiniz. Kazanç konusunda da getiriler olabilir.
Terazi ve Yükselen Terazi Burcu : Bu tutulma maddi ve manevi değerleriniz etkileyebilir. Kendinizi değerli hissedin. Size değer vermeyen kişilerden uzaklaşabilirsiniz. Geçmişten kalan borçları temizleyebilirsiniz. Bir dönem kapanacak yeni bir dönem başlayacak. Başkasının parasından gelir elde edebilirsiniz. Miras, nafaka, alacaklar gibi konularda gelirleriniz artabilir. Yeni bir ilişki söz konusu olabilir. Yeni ilişkiler konusunda şanslı bir dönemdesiniz. Kalıcı ve uzun süreli ilişkiler görünüyor. Takıntılar ve bağımlılıklardan uzak durup arınırsanız, mutluluk size yakın.
Akrep ve Yükselen Akrep Burcu : Bu tutulma birinci derecede sizin burcunuzda gerçekleşecek. Yeni bir döneme adım atacaksınız. Bedeninizle ilgili estetik ameliyatlar ya da değişiklikler yaptırabilirsiniz. Saçınızı, giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz. Keyifli dönemlere girip kendinizi bazı ortamlarda ön plana çıkarabilirsiniz. Değişip dönüşme zamanı. Egosal problemlerinizi çözmeye çalışın. Kıskançlıklar tetiklenebilir. Şüpheleriniz artabilir. Aldanma ve aldatılma tetiklenebilir. İlişkilerinize, ortaklıklarınıza dikkat edin. Siz bir anka kuşusunuz. Küllerinizden yeniden doğabilirsiniz. Hayata bakış açınız değişmeli ve bu dönemde birincil motivasyonlarınıza dönmelisiniz. Hayatınızda en çok neyi yapmak istediniz de yapamadıysanız bunu mutlaka yapın ki böylece mutluluğu yakalayabilirsiniz.
Yay ve Yükselen Yay Burcu : Bu dönemde içinize çekilebilirsiniz. Manevi konular baskın olabilir. Terapi, yoga meditasyon gibi rahatlatıcı çalışmalara yönelebilirsiniz. İş konusunda sorunlar çıkabilir. Rüyalarınız bu dönem sezgilerinizle birlikte size bilgi verebilir. Kadın hastalıkları ile ilgili tetkiklerinizi ihmal etmeyin. Gizli düşmanlar ortaya çıkabilir. Ama düşmanların sizi manipüle etmeye gücü yetmeyecektir. Çünkü siz manevi yönünüzle bunları kendinizden uzaklaştırabileceksiniz. Kinden ve nefretten uzak durmaya devam edin. Bir evcil hayvan edinebilir ya da bağ kurabilirseniz şifalanabilirsiniz.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu : Bu tutulma size; sosyal projeler, kolektife fayda sağlayacak konular, inovasyon, ekip çalışmaları yaptırabilir. Bu konularda çalışmak, sosyalleşmek sizi mutlu edecektir. Yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Ancak yavaş adımlarla ilerleyin. İş hayatında yeni gelirler elde edebilir, gelirinizi arttırabilirsiniz. İstikrarı korumalısınız. Sevdiğiniz hobilerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda karşınıza yeni süprizler çıkabilir. Kadersel karşılaşmalarla yeni ilişkiler gelişebilir. Ancak öfkeden, şüpheden, manipülasyondan uzak durun.
Kova ve Yükselen Kova Burcu : Bu tutulma, kariyer, otorite, kamu kurumlarıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşatabilir. Kariyerde bitiş ve yeni başlangıçlar olabilir. Ancak bu bitiş ve başlangıçlar sizi güçlendirebilir. Evlerini değiştirebilirler. Boşanmalarla ilgili konular gündemde olabilir. Aile ile işiniz arasında denge kurmalısınız. Aileden birisi uzaklaşabilir. Aileden birisi bir eve çıkabilir, yeni bir işle başka bir yere ya da bir okul nedeniyle uzağa gidebilir.
Balık ve Yükselen Balık Burcu :Bu tutulmada yurt dışıyla ilgili konularda önünüze fırsatlar çıkabilir. Yüksek öğretim konusunda başarılar gelebilir. Hak, hukuk, adalet konusunda olumlu gelişmeler olabilir. Artık ayrıntılarla uğraşmayın. Giden gitmiştir. Onlar sizi üzmesin. Yaşadığınız hayal kırıklıkları size güçlendirmeye devam etmeli. İlişkilerde müjdeli haberlerle yüzünüz gülebilir. Karmik geçmişten gelen birisiyle aşk yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirci yeni alanlar ve yeni eğitimlere başlayabilir ya da uzmanlığınız alanında eğitim verebilirsiniz. Önünüze gelen fırsatları kaçırmayın. Sağlam adımlar atarken iyice düşünün. Kin, nefret, öfkeden uzak olursanız, mutluk kapınızı çalacaktır.
AY TUTULMASININ BURÇLARA ETKİLERİ
Bu yılın ikinci ay tutulması 8 Kasım 2022 tarihinde saat 14.00’te Boğa burcunun 16 derecesinde gerçekleşiyor. Ay tutulmasının da Güneş tutulması gibi dünyada, ülkemizde ve bireysel olarak hayatlarımızda birçok etkisi olacak. Ancak daha öncede bahsettiğim gibi herkesin harita potansiyeline göre bu etkileşimler farklılık gösterecektir.
Koç ve Yükselen Koç Burcu : Para ve varlıklar alanını ilgilendiriyor. Bu dönemde gelirinizde artış, beklemediğiniz bir para, miras gelebilir. Eş parası ya da başkasından gelecek gelirler elde edebilirsiniz. Yeni bir yatırım ya da işe başlayabilir ve bundan gelir sağlayabilirsiniz. Kardeşlerle ve yakın çevreniz ile tutumlarınıza dikkat. Öfkenizi kontrol atına alın ve fevri davranmaktan uzak durun. Kararlarınızda temkinli olun.
Boğa ve Yükselen Boğa Burcu : Bu tutulma birinci derecede sizi ilgilendiriyor. Çünkü tutulma sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Estetik konuları gündeme gelebilir. Evlilik ya da ortaklıklarda sürpriz gelişmeler olabilir. Uzun süredir sizi geriye götüren ilişkiniz var ise bu da noktalanabilir. Para konusunda bazı beklentileriniz gecikebilir.
İkizler ve Yükselen İkizler Burcu : Bu tutulmada gizli düşmanlarınız ortaya çıkabilir. Maneviyata yönelebilirsiniz. Rüyalarınızda sizin için çok etkili olacaktır. Size yön gösterebilir. Bilinçaltı farkındalıklarınız artabilir. Sezgilerinizin sesine kulak verin. İkili ilişkilerinizde iletişimlere dikkat edin. Boğaz hastalıkları artabilir. Bademciklerinizle, boyun ağrılarıyla ya da tiroidlerle ilgili rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.
Yengeç ve Yükselen Yengeç Burcu : Sosyal çevrenizde değişiklikler olabilir. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bunun aksine sosyal çevrenizden birisiyle de bir aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili daha emin adımlar atmalısınız. Ani kararlara dikkat. Beklemediğiniz ani haberler alabilirsiniz.
Aslan ve Yükselen Aslan Burcu : Kariyeriniz ve evinizle ilgili beklenmedik değişimler olabilir. Beklenmedik durumlar gelişebilir. Çalıştığnız yerde otorite figürleriyle ilgili değişimler, görevden ayrılmalar söz konusu olabilir ya da siz iş değişikliğine gidebilirsiniz.
Başak ve Yükselen Başak Burcu : Bu tutulma yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında sizi etki altına alabilir. Eğitim, akademik konular, basın, medya gündeminizde olabilir. Uzak bir yere taşınabilir ya da uzakta olan akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinizde gelişmeler olabilir.
Terazi ve Yükselen Terazi Burcu : Bu tutulma sizi finansal konularda etkileyebilir. Borçlarınızı yapılandırabilir ya da kapatabilirsininiz. Borsa gibi yatırım araçlarında dikkatli olun. Aniden bir miras kalabilir ya da ummadığınız bir yerden para gelebilir. Farkındalığınız bu dönem artabilir.
Akrep ve Yükselen Akrep Burcu : Bu tutulma sizin ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Sizi üzen bir ilişkiyi noktalayabilirsiniz. Bu konuda farkındalığınız artacak. Bekarlar evlilik, evlilerde boşanma kararı alabilir. Ortaklıklarda da bu gelişmeler olabilir. Ev değiştirebilir, taşınabilirsiniz.
Yay ve Yükselen Yay Burcu : Bu tutulma günlük rutin işlerinizle ilgili. İş değiştirebilir ya da yeni bir işe başlayabilirsiniz. Eski ilişkilere dönüş olabilir ya da bir hareketlilik başlayabilir.
Oğlak ve Yükselen Oğlak Burcu : Bu tutulma sizi aşk ve çocuklar, finansal yatırımlar ve hobiler konusunda sizi etkileyebilir. Aşkta ani başlangıç ve bitişler olabilir. Evliler hamilelik haberi alabilir. Çocukları olanlar onunla ilgili kararlar verebilir. Maddi açıdan zorlu döneme girebilirsiniz.
Kova ve Yükselen Kova Burcu : Bu tutulmada ev, aile konuları gündemde olabilir. Aniden taşınabilirsiniz. Gayrimenkulde ani alım satımlar yapabilirsiniz. Kariyerinizde ani başlangıç bitişler olabilir. Aile büyükleri ile ilgili tartışmalar olabilir.
Balık ve Yükselen Balık Burcu: Bu tutulma yakın çevreniz, kardeşler, kuzenlerle, eğitim, iletişimle, kısa yolculuklar ile ilgili olabilir. Ailevi konularda öfkenizi kontrol altına almalısınız. Araç almaya karar verebilirsiniz. Ancak bu tutulma sürecinin geçmesini bekleyin.

Yorumlar

0 yorumlar