Ankara Life Dergisi

Zorluklar, Benim İçin Aşılması Gereken Engeller Oldu. ! Bende Hep Üzerinden Atlayıp Geçtim…

Zeynep Mansur yüksek enerjisi, yıllardır hiç taviz vermediği duruşu ve de başarılı kariyeri ile herkesin yakından bildiği, sevdiği bir sanatçı… Benim de senelerdir takipte olduğum ve emeklerini takdir ederek izlediğim başarılı bir isim… Bu ay kendisiyle bir araya geldik, hem kariyer hayatını hem de iç dünyasının güzelliklerini masaya yatırdık, bolca konuştuk.

Özellikle geldigi noktadan memnun olduğunu, saygınlık çerçevesinde bir kariyer kurduğunu belirterek içini döktüğü bu özel röportajım ile sizleri baş başa bırakıyorum.

Hayatınızın odak noktası müzik olduğunu biliyorum ama asıl hayata bakış açınız ve odak noktanızın ana merkezi nedir desem ?

Evet, söylediğiniz gibi, müzik, benim hayata tutunma nedenim. Dolayısıyla, hayatımın odak noktası.. Ana merkezi ise, mutluluk.. Mutlu olmak, anda kalıp onu yaşayabilmek… Bunu, 19 yaşında, çok büyük bir trafik  kazası geçirip, ikinci hayatımı yaşadığımda anladım…

Ankara’da 17 yaşında başlayan sahne deneyimi ile bu yıllara geldiniz.Baktığımız zaman geçen müzik dolu yıllara neler söylemek istersiniz ?

Çok şanslıyım; sevdiğim işi yapıyorum. Çoğu insan, maalesef, bu şansa sahip değil. Hayatım boyunca, hep çok çalıştım ve çok mücadele verdim. Ama kişilik olarak, çok güçlü bir insanım. Her şeye, her zaman, yeniden başlama gücünü kalbimde hissediyorum.

İlk albümde söz yazarlığınız ve besteleriniz ile merhaba dediniz, sonrasında yazarlığınız ile ön planda oldu.Arka bahçelerinizde daha neler gizli ve beslendiğiniz ilham kaynaklarınız neler ?

Meslek hayatımda bir çok farklı işle uğraştım. Şarkıcılığın yanı sıra, modellik, sunuculuk, oyunculuk, yazarlık gibi bir çok işin içinde oldum. İlham kaynağım, çocukluğumdan beri hep hayallerim oldu. Her zaman hayallerimin peşinden çok çalışıp uğraş vererek koştum… 

Zeynep Mansur denilince hep ‘’ Aşk ‘’ geliyor herkesin aklına… Aşk gerçekten ne derece yer kaplıyor ?

Hep, aşk şarkıları söylediğim için sanırım:) Aşk, hayatımda çok büyük bir yer kaplıyor. Yüzümdeki bitmeyen gülümsemenin nedeni, genellikle aşk oluyor…

Kariyerinize baktığımızda 5 albüm ve tekli şarkılarınız ile adınızı müzik dünyasına yazdırdınız.Hedeflenen ve istenilen noktaya ulaştınız mı ?

Ben, olduğum noktadan çok mutluyum. Kariyerimi, hep bir saygınlık çerçevesinde sürdürdüm. Amacımda hep bu oldu  ve çok sevdiğim mesleğimi de 17 yaşımdan beri yapıyorum. Ayrıca,  müzikte bir varış noktası yoktur; hep bir yol vardır emin adımlarla yürümemiz gereken..

Meslek hayatımda bir çok farklı işle uğraştım. Şarkıcılığın yanı sıra, modellik, sunuculuk, oyunculuk, yazarlık gibi bir çok işin içinde oldum…

Acımazsız bir dünya aslında müzik dünyası ve bir kadın olarak zorlandığınız noktalar elbette olmuştur.Bu zorlandığınız noktaları sorsam ?

Olmaz mı?? Her meslekte olduğu gibi… Ama ben yakınmaktan pek hoşlanmayan bir insanım. Zorluklar, benim için aşılması gereken engeller oldu. Bende hep üzerinden atlayıp geçtim.

Ateşten gömlek giymek bu mu aslında ?

Çok takılmıyorum bunlara.. Hayatın kendisi zaten ateşten gömlek.. Bu mücadelede, doğru bildiğim yoldan ayrılmamak, her zaman tek hedefim oldu.

Küs olduğunuz ve asla affetmeceğim dediniz bir sanatçı var mı ?

Var ama, bana kalsın.. Böyle dediğime de  bakmayın.. Hatasını anlayan herkesi affedecek kadar büyük bir kalbim var benim…

Yeni fotoğraflarınız ile çok konuşuluyorsunuz.Nasıl bir projeden çıktı çekimler ?

Çeşme”de kalabalık bir ekip ile gerçekleşti. Hava güzel; insanlar çok tatlıydı.  Çok eğlendik..  Bu çekim için İstanbul’dan Çeşme’ye geldik.  Hem iş, hem tatil oldu bizim için…

Hayatın kendisi zaten ateşten gömlek.. Bu mücadelede, doğru bildiğim yoldan ayrılmamak, her zaman tek hedefim oldu…

Yeni projeleriniz olacak mı ?

Kendi yazdığım bir şarkım var; üzerinde çalışıyoruz.. Belki bir sürpriz yapıp, yakın zaman da çıkarabilirim. Bunun dışında uzun zamandır devam eden Sezen Aksu şarkıları projem sahnede devam ediyor.

Çok mutlu oldum, bu güzel röportajımızda bir arada olduğumuz için.Son olarak neler söylemek istersiniz ?

Ben de çok mutlu oldum bir Ankaralı olarak..  Çok sevdiğim Ankara ile ilgili bir dergiye, röportaj yapmak, benim için çok kıymetli. Ankara’yı çok özledim.  Tüm hemşerilerime sevgilerimi iletiyorum…

Yorumlar

0 yorumlar