Ankara Life Dergisi

“Bütün Dünya Eviniz!”

Seyahat yapmanın tam vakti olduğu şu günlerde siz değerli okurlarımız için güvenilir ve konforlu acente firmaları hakkında bir yolculuğa çıktık. İlk durağımız ise; Volera Group’un sahibi Muharrem Polat ve ekibi oldu. Kapılarını başkentin en çok okunan yayını Ankara Life Dergisi’ne açan Volera Group ile bir röportaj gerçekleştirdik. İyi okumalar dileriz.

Muharrem Bey, Volera Group’u tanıyabilir miyiz?

Volera Group’u 2021 yılında Leonidos Turizm adı altında kurdum. Acentemiz Turizm Bakanlığı’nın (A) grubu seyahat acente işletme belgelerine sahip olup, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB), THY ve diğer özel havayolları yetkili seyahat acentesidir. Ankara merkez ofisimiz ve Bursa şubemizde profesyonel ve çözüm odaklı ekibimizle yaklaşık 180 partner acente ile birlikte faaliyet gösteriyoruz. Bireysel olarak çalıştığımız gibi, kurumsal firmalarla da uçak bileti, konaklama, vize, organizasyon konularında çalışmalar yapıyoruz.

Volera Group’un misafirlerine sunduğu hizmetler nelerdir?

Acente olarak tüm dünya ülkelerine profesyonel vize danışmanlık hizmetleri veriyoruz.  Yabancı ülke, konsolosluk ve büyükelçiliklerin yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine giriş ile yetkili acenteyiz. Vize başvurularınızı veya şahsen başvuru yapmanız gereken durumlarda başvurunuzla ilgili prosedürleri hızlı ve eksiksiz bir biçimde tamamlıyoruz.

Yerel ve uluslararası operatörlerin yetkili sistem acentesi olarak, sistem ve özel otel anlaşmalarımız sayesinde en uygun fiyata konforlu konaklama imkânları sunmaktayız. İster yurt içi ister yurt dışı tüm iş ve tatil amaçlı seyahatlerinizde, farklı kategorilerde binlerce otel ve konaklama merkezi alternatifleri sunuyoruz. Amacımız seyahati misafirlerimiz için avantaja çevirmek olduğundan, erken rezervasyon kolaylığı, doğru seyahat planlaması, maliyet tasarrufu ve daha birçok imkân sağlıyoruz.Yurt içi ve yurt dışı var olan tüm destinasyonlarda münferit ve grup turu işlemleri yapabilmekteyiz. Kültür turu, yurt içi yurt dışı turlar, cruise turları, nehir ve tekne turları gibi birçok seçeneğimiz bulunmakta. Dilediğiniz programı seçebiliyorsunuz ya da ekibimiz size özel tur programları hazırlayabiliyor.

Profesyonel kadromuz ile THY ve diğer özel havayolları yurt içi ve yurt dışı bilet rezervasyonları, fiyat takibi, iptal/iade, değişiklik, açığa alma, check in, grup biletleme ve diğer tüm işlemlerinizi hızlı ve uygun fiyatlarla yapıyoruz. Satın almış olduğunuz uçuşlarla ilgili kendi isteğiniz dışında havayollarından gelecek sefer iptali, saat değişikliği gibi durumlar için de ekibimiz sizinle anında iletişime geçerek yaşanacak mağduriyetlere engel oluyor. Ayrıca şirketinizin hacmine göre havayolları ile yapabileceği corporate anlaşmaları sonrasında talep ettiğiniz kurumsal uçak bileti işlemleri için şirketimize tanımlanmış olan corporate kodlarının uçak biletine işlenmesi ekibimiz tarafından takip ediliyor. Bu sayede satın aldığınız uçak biletleri için şirketinize özel indirim, extra bagaj ve ücretsiz bilet değişikliği avantajlarından faydalanmanıza yardımcı oluyoruz.

Deneyimli uzman kadromuz ile bayi ve basın toplantıları, şirket ve eğitim toplantıları, ürün ve hizmet lansmanları, motivasyon toplantıları, yurt içi ve yurt dışı teşvik ve şirket toplantıları, çalıştay, konferans, sempozyum, ulusal ve uluslararası kongreler, açılış törenleri, ödül törenleri, özel davetler gibi tüm organizasyonlarınızın her aşamasında yanınızda olarak VIP hizmet veriyoruz.

Hedef kitleniz adına sizi diğer acentelerden ayıran özellikleriniz nelerdir?

Volera Group ailesi olarak; genç, yetenekli ve donanımlı bir kadroya sahibiz. Avantajlı tatil paketlerimiz, vize ve uçak bileti hizmetlerimizle öne çıkmaktayız. Seyahat planınızı zahmetsiz ve vakit kaybetmeden planlamak için bizi tercih ettiğinizde, bütün işlemlerinizi tek bir acenteden yapabiliyorsunuz. Gitmek istediğiniz ülkeye vize işlemlerinizden sonra konaklama yapacağınız otel veya katılmak istediğiniz yurt dışı turunuzu da bizden alabilir aynı zamanda birçok alternatifi olan direkt uçuşlarımızdan faydalanabilirsiniz. Yaşayacağınız olası bir aksaklıkta doğrudan bizden yardım isteyebilir ve problemin çözümü için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirsiniz. Ayrıca  bizimle tatile çıkmayan insanlara da ulaşmak istiyoruz. Hatta tatile çıkma planı olmayan insanlara da bilgi katarak zenginleştirmek istiyoruz. Sosyal medya ve görsel tasarım departmanımız Instagram hesabımızda belirli aralıklarla bloglar paylaşıyorlar. Bizi takip eden insanlar sadece tatil beldesi olarak değil, kültür mirası olarak da tanıttığımız yerleri bizimle beraber keşfedebilirler. Hem ülkemizin hem de dünyanın kültür mirası taşıyan yerlerini insanlar için bilinen yerlere dönüştürmek gibi de bir amacımız var. Her şeyden önemlisi de  müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz ve önemsiyoruz. Volera Group olarak referansımız ve motivasyonumuz bizlerden hizmet alan ve memnun kalan misafirlerimizdir.

Volera Group olarak mottonuz nedir?

Volera Group ailesi olarak “BÜTÜN DÜNYA EVİNİZ!” sloganıyla yola çıktık. Yenilikleri takip edip; çözüm odaklı, ekonomik ve kaliteli hizmetler sunarak, çözüm ortaklarımızın memnuniyetini sağlıyoruz. Sadece misafirlerimiz için değil, temsilcilerimiz ve iş ortaklarımız için de hayatı keyifli hale getirmek ve alanımızın en iyisi olmak gayesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

İçinde bulunduğumuz modern çağ, insanların iş yaşamını yoğun bir şekilde kuşatıyor ve kişisel eylemlere zaman ayırmak her geçen gün zorlaşıyor. Tatil de aslında bir ihtiyaç iken insanlar için bir lüks gibi algılanmaya başlıyor. Az önce söylediklerim ile biz, tatili ekonomik koşulları fark etmeksizin tüm insanlar için yeniden karşılanabilir bir ihtiyaç olarak sunmaya başladık. İnsanlar bir yıl boyunca tatili bekliyor ve tatile ayırdıkları kısıtlı zamanlarını en verimli şekilde geçirmek istiyorlar. Misafirlerimiz bizden tatil satın aldıklarında biz onlara güzel anılar biriktirebilecekleri keyifli zamanlar da hediye ediyoruz. Önceden oluşacak tüm sorunları onlar için çözüyoruz, onlara ise sadece aileleriyle birlikte anın tadını çıkarmak ve tatil zamanı geldiğinde Volera’yı hatırlamak kalıyor. O nedenle son olarak söylemek istediğim bizlere uğramadan tatil planı yapmayın ve bizleri sosyal medyadan takip edin.

Yorumlar

0 yorumlar